Bitch, baby baby, bitch

Tjejer, vad fan skärp er! Fyfan hur vi beter oss ibland. Pakter, skitsnack och allmän töntighet. Vissa beter sig ju som att de fortfarande går på lågstadiet. Nä, alltså tjejer är så jävla taskiga - MOT VARANDRA.
Tjejer kan göra i princip vad som helst mot varandra. Mot killar så visar vi aldrig dessa sidor så vida de inte förstört våra liv...
Sluta ha sån förbannad PMS. Har ni problem med varanda, prata. Har ni inget snällt att säga så säg fan inget alls. Antingen så löser ni era problem med varandra eller så skiter ni i det och låtsas som att ni inte känner varandra ist för att fjanta.

Killar, är inte bättre de. Är dock mycket trevligare att umgås för det mesta. Säger jag som går i en klass med bara grabbar. Men ni, vad fan vill ni? Är det så svårt att säga det eller? hahaha. På det sättet är vi tjejer jävligt bra, vi kan ju iaf säga vad vi vill istället för att vela hit och dit och aldrig få något gjort.

Inget illa menat! Men det är sant - ur en tjejs perspektiv. Eller ja, vissa tjejers.
Det här är bara en snabb liten sammanfattning men är det något annat ni stör er på hos killar eller tjejer som ni tycker är viktigt, tyck till!

/Nat


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0