Hot shoe burnin down the avenue

Så min semester.. Turkiet är fint, ingen tvekan. Marmaris var väldigt fint det också, lite tråkigt när det typ bara var pensionärer där dock.

Kom dit väldigt sent på torsdagen så det var nästan baar äta och sova som gällde. Jag och Cathrin hade ställt in oss på slapp-semester ingen sup-semester vilken var urgött. På fredagen, åkte vi på ett välkomstmöte där de hade info om all the usual things u know, utflykter och sånt. Jag och Cathrin hörde talas om Hamam som är turkisk bastu med massage och grejer - typ spa - och vem hoppar över något sånt när det endast kostar 140 spänn?! Inte vi iaf. Fytusan vad skönt det var! Rekommenderas!

Lördag var en stekdag, slappade på stranden hela dagen och likaså blev det på söndagen. Fast då åkte vi till grannorten, solade och sen gick vi illbaka till Marmaris, asmysigt!

På måndagen hade vi beställt båttur så vi åkte till ett ställe som hette Gökova och sedan bar det ut på havet till en massa mysiga vikar och grejer. Vattnet var fan så klart så att man såg botten trots att det var 20 meter ner. Var på rundtur på en ö som de tror Kleopatra bodde på när hon åkte mellan Rom och Alexandria också och badade i det finaste vattnet!

Tisdag och onsdag sackade vädret så vi höll oss lugna och gick på marknader när vädret tillät. Sen var det dags att åka hem.. Men vi hade det jävligt bra!





















/Nat




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0